Villasor Ballószög, a jó életek otthona.

Villa 1
Villa 2
Villa 3

Ballószög új Kecskeméthez közeli, főútca és egy erdő közötti részén kerülnek kialakításra a telkek. Ezekre egységes hangulatú, de egyedileg tervezett, modern tecnológiával épített és felszerelt igényes családi házak készülnek. A legjobb energetikai besorolású passzív, vagy elektromos autó töltésére is alkalmas aktív házat építünk …..

Fő szerkezeti elemei előre gyártott kéregfal és mesterfödém, melyet a Leier betonelemgyár készít. Szigetelése alul 20, oldalán és a födémen 25 cm vastag. Tetőszerkezete horganyzott fém, fémlemez vagy betoncserép borítással a víz és tűzvédelem valamint a napelemek fogadására optimalizálva. Külső ajtók és ablakok 3 rétegű üvegezéssel készülnek. …..

Elhelyezkedés: Kecskeméttől és az 5-ös autópályától 5 km-re lévő Ballószög …..

Telkek:

Házak:

Technológia:  Fő szerkezeti elemei előre gyártott kéregfal és mesterfödém, melyet a Leier betonelemgyár készít. Szigetelése alul 20, oldalán és a födémen 25 cm vastag. Tetőszerkezete horganyzott fém, fémlemez vagy betoncserép borítással a víz és tűzvédelem valamint a napelemek fogadására optimalizálva. Külső ajtók és ablakok 3 rétegű üvegezéssel készülnek. …..

Építész:

 

Építő: