© 1990-2022 SZABO ForMa

Előzmény: Kompozit technológiával 1978-ban dolgoztam először modellezőként, majd hobbiszinten motor idomokat terveztem és gyártottam magam és barátaim részére. 1986-ban ismerkedtem meg az ipari szintű feldolgozással. Ezt követően különböző poliészter termékek formáit, prototípusait és gyártószerszámait terveztem megrendelésre. A SZABO logott 1982 ben terveztem, 89-től bejegyzett védjegy, amely ma is fontos eleme a cég arculatának.

A PLASZTIK SZABO Bt.-t 30 éve, 1990-ben alapítottam, Ballószög első bejegyzett cégeként. Ettől kezdve társas vállalkozásban folytattam az addigi formatervezést, jármű-kiegészítők fejlesztését, ősminta, gyártószerszám és prototípuskészítést. Új tevékenység lett a kis szériás sorozatgyártás.

A hálókabin 1993 és 2005 között cégünk meghatározó terméke volt. Mindkét saját tervezésű kabin, Ipari Formatervezési Nívódíj elismerést kapott.

Az új telephelyre, 2002-ben költöztünk. Az üzem kényelmesebb tágasabb körülmények között biztosítja, a biztonságos és pontos munkához szükséges feltételeket.

A 2005-ös évtől a fő profil, a pick-up lapos raktértetők fejlesztése és gyártása lett. Bemutató termünkben megtekinthetőek a mintadarabok.

Plasztik Szabo Bt., 2012-től, SZABO Formatervező Manufaktúra Kft., röviden SZABO ForMa Kft. néven működik tovább.

Ma már 40 év szakmai tapasztalatával, a legalkalmasabb alapanyag kiválasztásával, kiváló munkakörülmények között, dokumentált gyártási folyamattal, manufakturális módon, de minden termékünket egyediként nagy gondossággal készítjük.

Megrendelőik az egyéni felhasználók, márkakereskedők, és a szállítási vállalkozók. Sokukhoz visszatérő vásárlóként, több évtizedes kapcsolat fűz.  

2018 ban elkezdtük a prémium minőségű Aeroklas, Pro-Form, MountainTop platótetők forgalmazását.

Cégünk az ország közepén, közvetlen szolgálattal várja Ügyfeleit.

Szabó Péter,

SZABO Formatervező Manufaktúra

Rólunk

37 év pickup platótető tervező, gyártó, forgalmazó, és 29 év pickup tulajdonos tapasztalatával.

Szabó Péter

Call Now Button