Impresszum

Adatok:

SZABO Formatervező Manukaktúra Kft. 6035 Ballószög, III. kerület 158. Asz: 23686630-2-03, EUTAX: HU23686630, Cj:03-09-123524, Tel: 0676 427 100, mail:info@szaboforma.hu, Tárhely: Webhosticon, ct: Szabó Péter, ©1990-2023 Szabo ForMa

Gyakori kérdések

Vásárlás előtt szívesen segítek hasznos gyakorlati tanácsokkal, hogy Önnek leginkább megfelelő és a legkedvezőbb áru pickup kiegészítőt tudja választani.

Minőség

Termékeink minőségét a több évtized alatt felhalmozott tapasztalat tudás, valamint a nemzetközi minősítő intézetek anyag, gyártás, és termék vizsgálati eredményei biztosítják.

Jogi nyilatkozat

Ön ezt az oldalt kizárólag saját felelőségére használhatja. A SZABO ForMa Kft. nem garantálja, hogy az oldal hibáktól, vírusoktól vagy a számítógépre más módon ható hibáktól mentes. A SZABO ForMa Kft. nem szavatolja, hogy az információk a megtekintésük idején is időszerűek. Ezen okokból eredő károkért felelőséget nem vállal. A weboldallal kapcsolatos és azon látható szellemi tulajdonhoz fűződő jogok teljes körű és kizárólagos tulajdonosa a SZABO ForMa Kft. Az oldalon található információk, csak személyes használatra tekinthető meg. A jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül, az oldalról semmilyen információ, fotó nem másolható, nem hozható nyilvánosságra, illetve nem értékesíthető. Termékeinket védjegyek, ipari minta oltalmak, és nemzetközi találmányi oltalmak védik. Termékeink formáját, műszaki tartalmát másolni, módosítani, gyártani, értékesíteni, vagy más termék előállításához felhasználni, kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásos engedélyével lehet.

Adatkezelés

Az oldal regisztráció nélkül megtekinthető. Nem kérünk, nem gyűjtünk, és nem tárolunk személyes adatokat.

Hiba jelentése itt

Ha hibát talál a weboldalon, kérem jelezze.

Termékeink javítása

Kizárólag a Plasztik Szabo Bt és a Szabo ForMa Kft által gyártott és forgalmazott termékeket javítjuk, a garancia időn túl is.

Rólunk

37 év pickup platótető tervező, gyártó, forgalmazó, és 29 év pickup tulajdonos tapasztalatával.

Szabó Péter

Call Now Button