SZABO platótető, duplafülkés NISSAN NAVARA kisteherautókhoz. Gyártva 2016-ig.

A lapos platótető megőrzi az autó pick-up stílusát, és kiegészíti a személyautó csomagtartó előnyeivel. A nyitott platót, Ön könnyedén zárható csomagtartóvá alakíthatja. Védi értékeit a széltől, esőtől és tolvajtól. Árubeszerzéstől a családi kirándulásokig, nyugalmat, biztonságot, és kényelmet nyújt. Csökkenti a légellenállást, ezáltal a fogyasztást.

A SZABO R9.10 raktértető két fő részből áll. Az első, amely négy darab horoggal rögzíthető a platóperemhez. A hátsó része a felnyíló ajtó. A biztonsági zárral szerelt felnyíló ajtó, a gyári plató ajtajára záródik rá, így az sem nyitható. Nyitáskor a felnyíló ajtót kell kizárni, majd nyitni, ezután nyitható a lenyíló gyári hátsó ajtó. Az ajtót gázrúgó nyitja és tartja meg. Egy kézzel könnyen kezelhető.

Mérete: 120 mm magas, 1640 mm hosszú, és 1690 mm széles. Tömege 25 kg.

Anyaga duplafalú, hőkezelt, üvegszálvázas poliészter méhsejt kompozit. Ez a konstrukció kiváló minőséget garantál. Igen merev, könnyű, kívül – belül esztétikus. Belső burkolata anyagában színezve szürke vagy fekete, külső felülete színkód alapján fényezve. A raktér belsejét lámpa világítja meg. Platóbetétre ráépíthető. Le- és felszerelése egyszerű és gyors. Műbizonylattal és 2 év gyártói garanciával.

NISSAN NAVARA D40 ( 2006-2010 rövid platós) duplafülkéshez, SZABO R9.10 lapos platótető a gyártótól.
Platóból csomagtartót, SZABO raktértetővel. Magyar termék. TÜV-CERT. MSZH-CERT.

Rólunk

37 év pickup platótető tervező, gyártó, forgalmazó, és 29 év pickup tulajdonos tapasztalatával.

Szabó Péter

Call Now Button